Växtväggar

Våra växtväggar är ett patenterat system där väggarna är flexibla och kan mått anpassas efter varje användningsområde. Vårt recirkulerande bevattningssystem ger liv till växterna, och är 100 % miljövänligt.

Våra PlantScreen släpper inte ut miljöpåverkande näringsämnen i avloppssystemet eftersom vårt bevattnings system är slutet och recirkulerande.

Växter är en naturlig konst

Vi skapar enligt era önskemål. Oavsett design kommer detta att bli ett tilldragande och iögonfallande konstverk.
En växtvägg tar väldigt liten plats eller ingen alls beroende på vart man placerar den och hur den ser ut.
Hög och smal, låg och bred, böjd, dubbelsidig och kanske viktigast av allt att växtmaterialet och därmed uttrycket/ designen går att variera i det oändliga.
Valet av växter är den viktigaste biten inte bara med tanke på designen, utan även med tanke på funktionen. Avdunstningen, kyleffekten, ljuddämpningen, ljusbehov, temperaturkrav, mm.

  • Vi levererar och monterar en helt färdig växtvägg, Plant Screen, där service och växtgaranti ingår. Ni behöver inte bekymra er.
  • Vår konstruktion är självbärande och kräver i princip inga ingrepp i er lokal, de kan byggas dubbelsidig och kan placeras helt fristående. Här finns det stor flexibilitet kom med önskemål eller ännu bättre låt oss vara med som konsulterande konstruktör/designer från början, så skapar vi tillsammans en ny och innovativ lösning.
  • Våra Plant Screen har naturligtvis ett integrerat bevattningssystem, värt att notera är att vår lösning varken kräver avlopp eller vatten anslutning som ofta blir en kostsam extra utgift.
  • Vi förodlar våra Plant Screen och levererar en i princip helt färdig vuxen växtvägg.

För att se fler bilder, se våra referenser.

← Till alla produkter & tjänster